Besök vår hemsida

Ta reda på allt Creative Package Studio har att erbjuda, inklusive studiosessioner, 3D-skanningar, virtuellt butiksutrymme och mer på vår webbplats. Låt oss upptäcka form, hitta innovation, forma idéer och skapa tillsammans för att fullborda ditt paket!

Om Creative Package Studio

Använda leveranskedjan

Vårt eget team består av talangfulla industridesigners, grafiska formgivare, utvecklare och kreatörer. Vi utvecklas hela tiden och tar oss an varje utmaning med ett öppet sinne. Vi förbättrar och vidareutvecklar ständigt vårt ramverk för problemlösning i takt med att tekniker och trender förändras.

Anpassningsbara

Vi förstår varumärkesägarens mål och deras målgrupp genom att föra in nya tankar i deras förpackningsdesign.

Detay Odaklı

Vårt fokus är att förändra varumärkesägares och deras kunders upplevelser genom att bygga en förpackningsdesign som skapar mervärde.

Banbrytande

Vi tänder gnistan hos varumärkesägare för att hjälpa dem att hitta sin verkliga potential genom att kombinera båda våra kapaciteter till en lösning.

Studiosessioner

Idéer och skapande

Låt oss titta på den inledande första fasen i en studiosession. Med vår djupa kunskap om förpackningstrender kan vi vägleda varumärkesägare genom brainstorming-processen från idé till skapande. Den omfattar marknadsundersökningar, konkurrenttrender och innovativa idéer.

Skissering

Låt oss ta de stora och djärva idéerna till jobbet. Idéer sida vid sida med varumärkesägare, bygger fart mot koncept för en ny/förnyad förpackningsdesign.

Vi lyssnar och levererar sedan precis vad kunden tänker.

Tolkning

Våra gemensamma idéer levandegörs genom att sketcherskisser överförs till CAD-modeller som ger oss realistiska bilder.

Vi använder den mest uppdaterade programvaran för att säkerställa att vi ger våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Virtuell verklighet

När CAD-modellen skapats placerar vi den i vår marknadssimulator för virtuell verklighet. Det hjälper oss att identifiera rätt koncept som placeras bredvid konkurrentprodukter i en verklighetstrogen planogram-miljö.

Denna miljö hjälper till att identifiera hur idéerna blir verklighet i en virtuell miljö utan att behöva vänta på att formar ska skäras och provflaskor blåsas. Tillsammans kan vi göra rätt på första försöket.

3D-utskriven prototyp

Från dussintals skisser till en handfull CAD-modeller väljs några koncept som du kan hålla i och känna på med dina egna händer för att göra det slutgiltiga valet.

Med egna 3D-skrivare kan vi tillhandahålla prototyper och få en känsla av förpackningens ergonomi för att till fullo förstå den form som ska tillverkas.